Over ons

Het adres voor uw jong gebruikte personenwagen.

Zoekfunctie

Heeft u een specifieke wens?

Klik dan hieronder en plaats uw persoonlijke zoekopdracht.

Plaats uw zoekopdracht
 

OVER ONS

Algemeen
Ons aanbod bestaat uit jong gebruikte personenwagens met zeer lage kilometerstanden. Deze personenwagens hebben dan ook vaak nog volledige fabrieksgarantie. Kiezen voor een auto van Vader Automotive is kiezen voor betrouwbaarheid. Doordat het jonge personenwagens betreft zijn deze van uitstekende kwaliteit, zowel technisch als optisch.

Daarnaast is ons streven een auto aan te bieden in de juiste uitvoering tegen een zeer scherpe prijs. Een juiste uitvoering wil zeggen, een auto met goed uitgekozen af fabriek opties in combinatie met een goede carrosserie kleur.

Wij hebben een actuele voorraad die rechtstreeks geleverd kunnen worden, maar wij gaan ook graag voor u op zoek naar een bepaald model met een bepaalde uitvoering. Wij als onafhankelijk autobedrijf hebben vaste partners in binnen- en buitenland.

Ook voor het inruilen van uw oude auto kunt u bij ons terecht, ongeacht het merk en de staat van de auto. Wij van Vader Automotive staan geheel voor u klaar! Neem een kijkje in ons huidige aanbod of neem contact met ons op.

 
sticker